Echilibrul acizilor grași Omega-6:Omega-3

Înainte de revoluția industrială nivelurile de Omega 3 și Omega 6 din dietă erau aproape de egalitate. Dieta noastră și modul de viață s-au schimbat drastic de atunci, iar industria alimentară folosește și ea foarte multe uleiuri vegetale ieftine extrase din porumb, floarea soarelui și soia, atât în mâncarea dvs. cât și în cea a animalelor. Uleiurile din plante sunt percepute ca fiind Grăsimile Bune, dar oamenii NU CUNOSC faptul că echilibrul acizilor grași din corpurile noastre este esențial pentru o dietă și viață sănătoasă. Hogne Vik este un medic profesor și cercetător experimentat, cine a lucrat cu acizii grași încă din anii 90, fiind responsabilul pentru dezvoltarea produselor EQOLOGY

„Depindem de două tipuri de acizi grași în corpul nostru. Omega 6 și Omega 3. Corpul nostru nu le poate produce singur, ele trebuie consumate prin dietă.” – Spune el.

Acizii grași au diverse funcții în corpul nostru. Omega 6 este acidul gras predominant în membrana celulelor. Omega 3 pe lângă că este parte a membranei este decisiv în regenerarea celulelor. Omega 3 nu va putea să refacă celulele dacă dezechilibrul dintre cei doi acizi grași este foarte mare.

„Dezechilibrul dintre nivelurile de Omega 6 și Omega 3 rezultă riscuri de inflamații în organism. Observăm acest lucru în cazul de boli cronice ale încheieturilor, alzheimer, demenție, boli cardiace, diabet de tip 2 și obezitate, etc…” – Hogne Vik

Raportul recomandat de Omega 3 și Omega 6 este de 5 la 1 sau mai mic. În dieta noastră acest raport este între 10 la 1 și 20 la 1. Rapoartele dintre 5 și 10 la 1 sunt de asemenea asociate cu riscuri de îmbolnăvire, iar noi consumăm de minim 20 de ori mai mult Omega 6.

„Soluția este creșterea consumului de Omega 3. Nu este suficient să depindem de reducerea cantității de Omega 6!” – Hogne Vik

EQ PURE ARCTIC OIL este un produs unic realizat din 100% pește sălbatic din zona arctică și ulei de măsline presat la rece. În plus concentrația ridicată de antioxidanți întărește sistemului imunitar.

„Dacă folosiți EQ PURE ARCTIC OIL timp de 4 luni, echilibrul de acizi grași din organismul dvs. va deveni garantat 5:1 sau mai mic.”  – Hogne Vik

EQ OMEGA 6 OMEGA 3 RATIO TEST este un mod simplu de a determina dacă organismul dvs. este în echilibru sau nu. Testul vă va arată nivelurile celor doi acizi grași din organism.

EQ PURE ARCTIC OIL este produsul de care aveți nevoie pentru a restaura echilibrul natural al acizilor grași din organism.


DE CE ESTE CONSUMUL DE OMEGA-3 ESENTIAL? DOAR ASTFEL POTI ASIGURA CORPULUI TAU ABSORBTIA DE VITAMINE SI MINERALE!

Daca nivelul de Omega 3 este mica absorbtia vitaminelor si mineralelor din mancare si suplimente alimentare este scazuta! In cazul consumului diferitelor suplimente alimentare sau vitamine rezultatul va consta numai in producerea unui scaun si urina scumpe, bani aruncati pe geam! Dupa un tratament de 4-5 luni cu EQ PURE ARCTIC OIL absorbtia pe baza celulara se regleaza la nivelul optim si organismul se foloseste in cantitate mai mare de vitaminele si mineralele din mancare si suplimente alimentare. Pentru efecte remarcabile consumul EQ K2+ si / sau EQ ESSENTIAL (sau alte suplimente alimentare / vitamine) este recomandat doar cu sau dupa tratamentul uleios.

Hogne Vik

EQ Pure Arctic Oil

Benefic pentru sistemul cardiovascular, creier, vedere, sistemul imunitar si muschi.

Omega 3, Vitaminele E si D3

De la 179 lei

Ulei Omega 3 – 100% pur din peste salbatic din zona arctica cu ulei de masline presat la rece si vitamina D3 + aroma de lamaie proaspata naturala!

O DOZA GRATUITA!

iCSolutions iti ofera GRATUIT doza de ulei pentru o zi! Contactaza-ma pentru predare.

3 raspunsuri
  • iCSolutions
   iCSolutions says:

   Buna Anca,

   Da! Apele norvegiene sunt mai putin poluate fata de restul (motivul fiind pozitionarea sa extrem-nordica), astfel calitatea uleiurilor care sunt fabricate din pesti care provin de acolo este mai buna!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *